Monday, June 11, 2012

Hulabaloo!

Otinhan mina paljon kuvia tanakin viikonloppuna, mutta en millaan jaksanut kaivaa kameraa esiin! Joten paadyin viime viikonlopun kuviin, mutta taman viikonlopun tapahtumilla :)
Olipas VARIKAS viikonloppu. Kirjaimellisesti! Sattui ja tapahtui. Mukavia ja ikavia asioita.


Matkalla pohjoseen. Pysahdyttiin pissatauolle. Tienpenkalla oli hirven raato. Ja se haisi. Pahalle.

Viikonlopun tapahtumiin.....ai niin, lapset veivat rahapossunsa pankkiin! Silloin unohtui kamera kotia! Oli se herttainen naky, kun kavelivat perakanaa, jokaisella oma Disneywordista saatu pankki kadessaan ja komea hymy naamalla! Tristanin ilmeesta naki, miten se haaveili moottoripyorasta ja monkijasta, mitka han aikoo ostaa kohan on tarpeeksi saastossa rahaa! Elielillakin on nyt oma saastotili. Passaa pojan nyt saastaa rahaa ja rikastua!


Seba jogurttia syomassa. Taa on sellainen erilainen jogurttipurkki. Siita puristamalla
tulee jogurttia. Seba ei sita vaan tajunnut. Otti sormet kayttoon!

Ja Brian tuli. Se oli kylla mukava juttu! Lasten silmat loisti, kuin tahdet! Lentokentalta lahtiessa tuli tappelu missa Brian istuu. Minun vieressa? Jillianin ja Elielin keskella? Vai takapenkilla poikien valissa? Matka siis jaettiin kolmeen osaan, jotta kaikki sai osansa Brianin laheisyydesta :)!


Kaijan takapiha. Kukkia, vihanneksia, puita, hedelmia....

Ja mulla koitti vapaapaiva Perjantaina! Lahdin siis Wonderlandiin ystavani Marin kanssa :) ja voi etta meilla oli sitten hauskaa!...Jaksettiin viela paivan juoksujen jalkeen poiketa ostoskeskuksessa...ja sitten iltakahvit!Olin perati 15h poissa kotoa. JA IHAN YKSIN! Teki teraa....illalla menin suihkuun kasvonaamio paalla talon ollessa hiljainen...paiva oli nautinnollinen, isolla N:lla.


Kaveltiin rannalle puistoon lasten kanssa...ihanan koivikkometsan halki.




Viikonloppuna oli myos surua ilmassa. Meidan kirkon yksi vanhimmista ihmisista kuoli lauantai-aamuna. Eilen pyhakouluretken jalkeen kokoonnuimme hanen vaimonsa, Marketan kotiin laulamaan ja viettamaan aikaa yhdessa. On se vaan uskomatonta, miten lyhyt ihmisen elama on. Kuoleman jalkeen elama jatkuu, luonto jatkaa kasvuaan ja linnut jatkaavat laulamista. Keskiviikkona on hautajaiset. Sita varten kaytiin tanaan kaupoilla ostamassa Brianille uusi musta puku, entinen kavi liian isoksi. Kylla, en syota miestani tarpeeksi, han laihtuu :). Itselleni ajattelin ostaa jonkun kivan mekon, mutta pukuun meni jo kaikki ropposet kukkarosta, niin paadyin siihen tulokseen, etta pistan jalkaani tutut ja turvalliset mustat housut ja jonkun juhlapaidan. Ehka se onkin jarkevampi ratkaisu, koska soitan siunaustilaisuudessa etta myoskin muistotilaisuudessa urkuja. Housut jalassa se on vahan helpompaa!


Kaytiin Science Centerissa, tiedekeskuksessa. Siella riitti ihmeteltavaa laidasta laitaan! Oli mukava viettaa sadepaivaa sisalla. Koko reissun aikana nimittain satoi vain vetta!

On muuten ollut lamminta!!! Eilen lampo pyori +30astetta, kuten tanaankin! Meilla oli eilen Pyhakouluretki laheisessa puistossa, olemme tehneet retken sinne nyt kolmena vuotena perakkain. Sinne tulee koko kirkon vaki, ei vain pyhakoululaiset. Ja oli muuten lammin, varjossakin! Illalla kun kotia tultiin ni kaikki hyppasi suoraan suihkuun!!! Tuntui etta ihon paalla oli sellainen hikikerros. Ihan oikeesti kerros. Mut kylla yon aikana tuli kuuma, vaikkakin tuulettimet puhalsivat taytta hakaa....taas kerran lisasin ilmastoinen hankintalistalle.....se on kirjoitettu sinne jo muutaman kerran...

Mukanamme oli myos lasten serkku, Maija.

Me lasketaan jo paivia...kohta lahdemme SUOMEEN...enaa 14 yota! Akkia se kolme kuukautta on mennyt, kun reissua ruettiin odottamaan! Naa pari viikkoa tulee menemaan nopsaan...taytyy tehda kaikkia juttuja valmiiksi ennen lahtoa....tai noh, onhan sita aikaa sitten kun takaisin tulee! Meilla on mukava vastaanotto kun Suomesta tullaan takaisin. Silloin Brianin aiti ja kaksi siskoa seka yksi pieni serkkutytto ovat taalla! Ihan mahtavaa nahda heita kaikkia :) siinakin riittaa odottamista...taytyy sitakin odottaa nytten, kun Suomessa ei kerkee kuitenkaan odottamaan! Tervetuloa, ihana kun tulette kaymaan!Otamme teidan avosylin vastaan!!!

Eiko olekkin aika varikas katto talossa?

Brianillakin tapahtuu jannia asioita elamassa, varsinkin tyosaralla...uusia tuulia ja uusia juttuja :) ei ei, ei viela palomieshommat, toivottavasti ne tulee joku paiva..ensin taytyy koulu kayda loppuun!5kk aikaa tehda testit ja harjoittelulappuset...sitten TEXAS kutsuu kahdeksi viikoksi. Toivottavasti sielta tullaan kotiin paperit kadessa :) ja varmasti niin tehdaan! Viela taytyisi tehda loppurutistus! Siella Suomessa ei oikein aukaistu koulukirjoja...kovastihan Brian uhkasi, etta kun olemme Suomessa, hanella on rutkasti aikaa lukea :) saas nahha :) mutta tyokuviot vaihtuu kuiteskin, aika mielenkiintoista!!!

 
Siis tuolla pohjoisessa on niin komeat maisemat...niin rattoisaa oli ajella ja ihastella. Taytyy tehda reissu sinne taas syksymmalla.

 Meilla kavi ystava lapsineen kylassa. Herkuteltiin makaronisalaatilla ja juteltiin kuulumisia.  Kello jo tikittaa sen vertaa, etta kaitpa sita pitaisi lapset sankyyn laittaa...ja itekkin sinne perassa menna. Ulkon tuulee nyt niin ihanasti...viilentaa meidankin mokin mukavasti. Huomenna hammaslaakariin (kaak!!!)...ja illalla "beach party" koululla...Toivottavasti lampotila laskisi pikkuisen (en voi uskoa etta nain kirjoitan!) mutta kun ei millaan kerita rannalle, niin ei haittaa vaikka kymmenen astetta tippuisi....+25:een.....:)! EIKOS SEKIN OLE VIELA IHAN TARPEEKSI LAMMIN?!








1 comment:

Anonymous said...

Voimia ja terveisiä sinne! Muistan hänet hyvin, jo ensimmäisistä kirkolla käyneistä on hän jääny mieleen. H