Friday, June 15, 2012

10 more nights.


Sen kunniaksi jaan muutaman kuvan koulun "beach partysta". Se oli tiistai-iltana..siella oli kaikkea kivaa tekemista lapsille!...ja ennen kaikkea, siella oli paloautot, isan paloasemalta :)! Voi kertakaikkiaan sentaan :) vahan oli mukava....istua autossa ja tutkia taas uudestaan ja uudestaan joka nurkka. Pojat leikkivat koko ajan kotona palomiehia, mutta kun tulee todellinen paloauto ja palomiehet vastaan, he ovat tiukasti kiinni Brianin jaloissa :) mutta paloauton luota ei pois laheta! Siella istutaan, ollaan, haaveillaan ja hymyillaan!
Oli pomppulinnaa ja kaikkia erilaisia peleja lapsille! Ja olihan siella myos ruokaa...hamppareita, pizzaa ja hotd doggeja! Koulun ymparilla on aivan ihana nurmikkokentta, joten sinne me parkattiin ja nautimme ruokiamme aurinkoisessa iltapaivassa :)
Olimme siella taas tanaan iltapaivalla, koska oli Jillianin valmistujaiset! Palataan siihen myohemmin...oli aivan ihana juhla <3 meinashan siina silmat kostua, kun oli niin sootteja Kindergarten oppilaita <3!!!

No comments: