Thursday, April 19, 2012

Ahh, meidan Eliel

Ma en kylla kyllasty ottamaan valokuvia tasta pikkumiehesta <3 Aina hymyilee, aina valmiina valokuville, aina iloinen. Ihan uskomaton kaveri. Salama vaan raiskyy ja poika vaihtaa asentoa uuteen.  Se mika Elielissa hurmaa, on se komea, levea hymy. Hymy, joka paljastaa alaikenet, koska ei viela hampaan hammasta ole suussa! Kovasti yrittaa kaksi hammasta lapi tulla..kylla ne kohta! Tama erillainen hymy on ihan uutta sorttia meidan perheessa. Nakojaan, kylla sille neljannellekkin lapselle tulee niita omia piirteita ja ominaisuuksia, mita ei ole tarvinnut isojen sisarusten kanssa jakaa :)! Tasta tyytyvaisempaa vauvaa saa hakea.

Kun Eliel oli 1tunnin ikainen ja pidin hanta sylissani. Han oli viela nimeton. Meilla oli pojan nimi valmiina, mutta kun pieni mies tuli maailmaan ei se valittu nimi passannut ollenkaan. Sanoin Brianille "taa poika tarvitsee sellaisen helttaisen, lassyn lassyn nimen. Ei mitaan kovaa ja voimakasta." Tultiin siina yhteispaatokseen nimesta Eliel Anthony. Ja kylla nimi on kantajansa veroinen. Niin hyvantuulinen, pieni nallekarhunen meidan vauva on! Mutta ei han luovuttaja ole, ei todellakaan! Isoveljien ankaran kohtelun alla kasvaminen ei ole mikaan helppo juttu! (kuten alla olevassa kuvassa voitte huomata, miten vaippasillaan heiluva Seba hyppii Elielin selan paalla). Loytyy myos omaa tahtoa, ja AANTA. Pitaa kylla omastaan huolen seka aidin ja isan sylista <3. Mutta kylla sen nyt jo huomaa, ettei Eliel ilman isoja veljia tulisi toimeen. Veljesrakkaus nakyy joka paiva, niin halauksissa kuin kovemmissa rutistuksissakin!

Aaw, aika vaan menee niin lujaa! Ens viikolla tulee 7kk rajapyykki vastaan. Enaa ei kelpaa vain aidinmaito, vaan lisana ruokavalioon ovat tulleet myos puurot, soseet, marjat, hedelmat, perunat ja porkkanat. Ja poika senkun kasvaa..! Mutta kasvakoot, niin sen pitaakin.




Eliel 7kk

(edellisessa postauksessa lisaa kuvia)


6 comments:

Anonymous said...

Miten musta tuntuu et Elielissä on aika paljon samaa kun Jillianis!? Vaikken ookkaa poikaa nähny livenä ku pikaisesti iha miniskidinä. Ainaki kuvien perusteellä molemmat sellaisia sydäntenmurskaajia että!! :)
-Satu

Anonymous said...

Elielissä on piirteitä äidinäidin puolelta, näen. perhepotretissa ilmiselvästi.
-äidinäiti

BioEnergy21 said...

Your blog is sooo entertaining I am so glad i came across it! I also just got my G license !! Yay go us!
We are hoping to visit on the 28th, i hope that can work.
All the best,
Kate

Emilia said...

Oikeessa olet, Satu! Niissa on tosi paljon samaa, mutta edelleen erilainen suu :)! Mutta kun vauvakuvia katsoo, niin paljon loytyy yhtelaisyyksia..ovat sisaruksia, ovat!
..ainakin aidin sydamen he ovat murskanneet ja ihan palasiksi..saas nahha kenenka muiden..! Mitas sulle? Kesalla nahdaan, ihanaa!

Emilia said...

IHANA MUMMO!!!! Juvosten suku rules!!!! :) mukavaa viikonloppua <3

Emilia said...

Hi Kate! Long time no talk! So you have planning to come over on 28th? COME COME COME!!! Will be fun to catch up with things! I bet there is lots of going on at your side too! I think Laas has Brian's #? Welcome!
My blog is just what it is, or what I am :) can't change...!I am glad you stopped by and wrote a comment, come again :)!!!
Talk to you soon,
Emppu