Saturday, April 21, 2012

...SSS : Shopping some shoes

Kenkakaupoille! Kenkakaupoille!
Onko muille kaynnyt ikina nain???
Lahettiin ostamaan Jillianille sisakenkia kouluun...kaveltiin kaupasta ulos 8 kengat pussissa! Loyty sisakengat mutta myos muutakin!(Ja tottakai sisakengat ovat jo koulussa, joten niita ei saatu tahan komeaan kenkapotrettikuvaan :) ) Pojat saivat uudet kesa crocksit! Jillian sandaalit seka kukkakorkkarit :) arvaa onko tytto kavellyt ympari taloa korkki korkkarit kopsahdellen! Ja mina, kahdet korkeat korkkarit, paljon ne eivat maksaneet, toivottavasti laatu on vahan parempi kuin hinta ;) ei uskalla toiveita pistaa liian korkeelle, kumpa vain pari kayttokertaa kestaisivat! Niin, ala saikahda! Kaikki kengat olivat tarjouksessa, ihan mahtavaan hintaan...!
I wonder if this have happen to anybody else?
We went to buy indoor shoes for Jillian one day this week...and we walked out of the store with 8 pair of shoes!I guess we found some other shoes too top of indoor shoes! (And of course the shoes are at the school already so they didn't make this shoe photo ;) )


...SSS...
Sahakan Sekaista Shoppailuviikonloppua kaikille!

2 comments:

Anonymous said...

Siellä on helppo käydä noin. Kyllä odotan, että pääsen sinne taas kenkäostoksille. Täällä löytyy helposti vain lenkkareita ;) Kaikki sieltä ostetut lasten viimekesäiset kengät on pieniä, mutta loistavan hyviä oli ja niistä jää paljon käytettävää vielä seuraavillekin. Ja joka kesähän niitä kenkiä tarvitaan kun jalat kasvaa!
-ella

Emilia said...

:) totta! Helposti kay noin..sen takia yritan valttaa kenkahyllykkoja parhaani mukaan! Menen sinne vain silloin, kun on tarvis... Mut mukavahan se on tayttaa korkkarivarastoa, ikina niita ei ole liikaa, hih!

Terveisin,
kenkafriikki ;)