Monday, April 16, 2012

What a FUN weekend!


Vois kylla nyt ihan mainita, etta oli erittain rentouttava ja mahtava viikonloppu! Ilmat olivat aivan mainiot...alkoi lampoasteet nousta jo tuonne kahteenkymmeneen.  Oltiin paljon ulkona, kylailtiin ja vietettiin mukavia hetkia perheen kanssa, seka uuden auton ;)!

Lauantai iltana paastiin Brianin kanssa ihan kahdestaan lietsuun. Meille tuli yksi parhaista lapsenvahdeista, *kiitos A!* Ja me voitiin huoletta olla ja menna. Kaytiin eraassa ihanassa pikkuravintolassa syomassa ystavapariskunnan kanssa....mahat taynna suunnattiin minigloffailemaan..sempa jalkeen tuli testattua JOPA kolme eri kahvilapaikkaa :) taytyi vaihtaa istuinta valilla, kun jutut ei loppunut, vaikka kahvi kupista loppuikin! Pojilla alkoi puolenyon maissa nalka taas yllattamaan..paasivat koputtelemaan kiinalaisen ravintolan ovea (joka oli jo sulkenut ovensa), ja kappas vain, sieltapa omistaja tuli aukaisemaan ovet ja paasti pojat herkuttelemaan :)! Kiinalaisravintola sai suuret kiitokset hyvasta palvelusta aukiolon jalkeenkin. Sinne mennaan varmasti joskus uudestaan! Lapset olivat silla aikaa herkutelleet pizzalla, tehneet smoothiea seka rakentaneet jaatelotikuista kivoja pikkumajoja... kivaa vaihtelua heillekkin oli olla valilla jonkun muunkin seurassa kuin aidin tai isan! Hyvalta tuntui painaa tyynyyn paa, kun oli ollut mahtava ilta takana!Naita useammin...ne kylla piristaa! (vaikka seuraavana aamuna ei millaan jaksaisi herata ylos.....)



Paatinkin sitten tana aamuna, etta tanaan ollaan ja ollotellaan koko paivan! Aamupaiva menikin mukavasti lukien sohvalla, teekuppi kadessa ja viltin alla. Sitten ruettiin kuikkimaan ikkunasta ulos ja lopulta uskallettiin nenakin oven raosta sinne tyontaa, niin siellahan olikin lamminta!!! 20astetta! Ulos mentiin koko konkkaronkalla! Pojat puuhasivat niita perinteisia palomiesleikkejaan ja mina soittelin kotia Suomeen... oli kylla ihan mahtava paiva, saiden suhteen. Talla hetkella meinaa vaan tuulla niin kovasti, etta taytyisi painot laittaa jalkoihin, jos meinaisi siella pystya olemaan! Saatiinpa me iltapaivalla viela yllatys kahvivieraita! Mulla on niin ihana naapuri! Syntyperaltaan suomalainen, mutta hanellekkin on kaynyt yhta kopelosti kuin minulle, etta on mennyt naimisiin kanadalaisen kanssa. Heilla on kaksi ihanaa, pienta lasta...me kylaillaan aina viikottain puolin ja toisin, lupaa kysymatta etukateen, joka on ihan mahtava! Siina rupatellessa ja kahvia juodessa hurahtaa aika nopeeta ja tulee parannettua maailmaa joskus vahan enemman, joskus vahemman!
Tanaan me selailtiin upouusia sisustuslehtia ja haaaveiltiiin.......<3 sehan on ilmasta, eikos!

Tulipas nyt illan paatteksi hurautettua ruokakauppaan...viikon ruokalista kadessa oli helppo ostaa tarvittavat ainekset. Ja viela jaksoin ahkeroida ja pilkkoa kaikki kasvikset, kypsentaa lihan valmiiksi slow cookeriin, huomista varten! Nimittain huomenna olis aikomus hippastella kohti passitoimistoa ja laittaa poikien passit menemaan...kesakuun loppu lahenee...vaikkakin vain paiva kerrallaan! Tuleepahan sekin tehtya ajallaan niin ei tule viime tingan kiiretta! Tiedan jo sen onnen tunteen, kun iltapaivalla kaahaan takaisin kotia, ja oven aukaistua nenaan tuoksahtaa herkullisen lihakeiton tuoksu :) aah..silloin sita ajattelee, etta olimpas mina noheva eilen :)! Taytyy valilla helpottaa omaakin elamaa, ettei aina menisi tukka putkella!
Mulla on ollut vahan ongelmia viikonlopun aikana mun etusormen kanssa. Se tykkasi tulehtua ja paisu kun pannukakku!





Eilen kirkon jalkeen suunnattiin heti walk in-clinicalle. Ja niimpas sainkin antibioottikuurin. Vaha rupes jo pelottaa kaiken maailman verenmyrkytykset ja sormen amputointi (vai miten se nyt kirjotetaan!).. ja ihan kaytannon asioissa, tiedoks vaan, tuota etusormea tarvitsee aika paljon! Nyt se on ruennu vahan laskeutumaan ja nayttamaan enemman normaalilta. Ei oo helppoo taa ihmisen elama...kuitenkin iloitsen siita ku viela toivottavasti huomisen nakisin etusormi kiinni kadessani ;) se olisi ihan mukava!

Nyt taalla on hiljasta ja minakin lahen nukkumaan. Ai niin, Elielista viela. Se ei viela liiku kuin ympyraa mahallaan. Pyorahtaa kylla mahalta selalleen ja toisin pain. Kovasti nousee myos konttausasentoon ja siina heiluu kuin heinamies. Sen perusasento on sellainen lentoon lahto-asento. Jos silla oikeesti olisi siivet, niin se liitelisi taalla katonrajassa koko ajan.

Toivottavasti muillakin oli rento viikonloppu! Mika sen mukavampaa kuin aloittaa uusi viikko onnellisin mielin.
Joten,
aloitetaampas tama vihmera viikko mukavin miettein!

No comments: