Wednesday, January 16, 2013

New Year --- New Start --- New Everything

Tanaan oli ihan tavallinen paiva. Ihan tavallinen sellainen.

Tai oli se pikkuisen erilainen normaaliin paivaan verrattuna. (Ei mulla ikina oo normaalia/tavallista paivaa ;)!!!) Kavin ystavani kanssa lenkilla. Pojat nukahtivat rattaisiin sylikkain lenkilla. Ja nukkuivat erittain epa ergonomisessa asennossa. Ei kovin pitkaan. Mut nukkuvatpa kuitenkin. Meilla ei oo lunta. Aurinkokin paisto kirkkaasti ja lamminta riitti +8. Jotenkin ylimahtavan hieno tammikuun ilma. Verrattavissa Suomessa huhtikuun ilmaan!

Jillian sai kutsun synttareihin. Siitapa innostui varkkaamaan omat synttarikutsukortit 2kk paahan. Nyt on kaverien nimet korteissa, paivamaarat lukkoon lyoty aitin kanssa, kellonajan kanssa, pyydetty tuomaan ulkoiluvaatteet seka yopuku ja hammasharja. Ja kaikki on neidin omaa paata. Omaa ideaa. Hyva hyva. Noin sita pitaa suunnitella :)! Tykkaan tykkaan :) !!!

Miksi rupean taas kirjottamaan?

Joskus on mukava pitaa pikku paussi. Hengitystauko. Lepohetki. Jotta taas jaksaa kirjoittaa.
Viimevuoden loppuvuosi oli erittain "painava", jos tuo olisi oikea sana sita kuvailemaan. Piti kaikki ylimaarainen jattaa pois. Ei mullakaan riita virtaa ihan 24/7 - 365! Taytyy hidastaa, jotta tuntuu taas vauhdikkaalle, joten:  Uusi vuosi aloitetaan taas kevyemmin askelin :) uutta intoa ja riemua taynna....ja kesa se sielta tulee...... se tulee........ :) vahitellen kohta tasta vauhtiin paastaan niin valoitetaan enemman tulevia iloja ja riemuja seka meidan jokapaivaista arkielamaa! Etta myoskin hulluja haaveita ja ideoita mita lahdetaan taas toteuttamaan satanen lasissa!

Mun on pakko laittaa tahan loppuun kuva Elielista. Ko se on aina syomassa. Ja aina se hymyilee ja aina  se on likainen. Mut eikos niin pida 1.5v. olla?



2 comments:

-HEINI- said...

Kiva kun tulit takas :). Täällä ollaankin jo odoteltu sun juttuja :). Terkkuja sinne <3

Emilia said...

:) Ei auta, nyt taas loytyy inspista ja hauskuutta kirjoittaa :)!!!