Friday, January 18, 2013

ON MUUTEN KYLYMA!

Heti kun kerkesin vahan kehaista, miten ihanan lamminta taalla on, satoi lunta ja lampotila TIPPUI heti -10 asteeseen! Ja nyt sita ollaan sitten karsitty kaksi paivaa!
Vois tuonne Floridan lampoon hippistella menemaan vaikkapa jo huomenna. Mutta ehei, taytyy karsia :) tai ottaa ilo irti tasta kylmyydesta.....en tiia ajattelisiko positiivisesti vai negatiivisesti taman asian suhteen!

Braikku paatti illalla repaista ja moi oman truckinsa pois! Nyt siis ajellaan vaan Empun autolla. Saas naha, miten pitkalle homma onnistuu noin! Oli niin innokas ostaja etta Brianin piti silla samalla sekunnilla siivota auto ja luovuttaa uusille omistajilleen. :) paastiinpas siitakin eroon, huh huh. Ennen ko rupee oikeesti paata vaivaamaan! ... Mut katotaan ny, loytyyko jostain pikku pirssi Brianille... vaik kyl ma yritin rohkaista kaivamaan polkupyoran tuolta varaston nurkista, ko tiethan taalla on aina sulat ja tyomatka on vain 10km! Mikas siina. Menee urheilun kannalta!

Taalla vallitsee aivan ihana hiljaisuus. Eliel nukkuu paikkareita. Sebastian touhuaa tuossa mun vieressa...yrittaa auttaa mua kaikin mahdollisin tavoin. Tristan on tahtioppilas tanaan koulussa. Halusi vieda valokuvia meidan uudesta vuodesta....mitahan opettaja mahtaa sanoa turvallisuudesta (kelkat monkijan perassa....?) Ja Tristan halusi viela kirjoittaa tarinaan " kaikkein parasta oli lentaa vauhdissa kelkan kyydista lumihankeen..." Jillian lahtee tana iltana synttareille..Talossamme on siis todellinen ukkovalta viikonlopun! Taytyy yrittaa olla kanana tunkiolla, mahdollisimman korkealla!

Okey, nyt loppu taa tarinointi ja matka jatkuu kohti uusia seikkailuja :D

Mukavaa Viikonloppua kaikille!!!!!

No comments: