Tuesday, May 22, 2012

Victoria Day weekend, Chapter 2/4


Minun nimpparipaiva aloitettiin kotielainmaatilalla.  Pucks farmilla.Vitsi meilla oli mukava paiva! Minun ystavani soitti ja kysyi, lahtisinko messiin..ja hyva kun lahdettiin. Meidan kaupunkilaistyttokin sai haistella navetan ihanaa hajua, vaikkakin nenastaan piti kiinni koko ajan :)!

We spent my nameday morning at the Puck`s Farm. Yes, we had soooo soooo sooo much fun! My friend called me and asked do we want to join them...and I am glad we went! Even our citygirl got to go into barn and smell and look whats there...even though, she kept her nose blocked all the time :)!



 

Se oli tosi kiva ja erillaista, etta saimme kavella siella navetassa ihan rauhassa, silitella ja tutkia elaimia.. ja ei sita navettaa oltu siivottu mitenkaan vieraskuntoon, ihan naytti silta, etta siella siat ja lehmat asustelee. Mtuta se vapaus, mika oli, niin oli ihan huippu! Sebakin uskaltautui syottamaan vuohea, ankka vaakkui menemaan hautomiensa munien paalla, ettei vain tulla ja oteta! Kierrettiin kaukaa, ettei vaan paalle hyppaa! Kukot orrella vartioi kanojansa ja lampovalon alla oli pikku tipusia. Rauhassa saimme tutkia ja tutustua elaimiin. Niin sootteja oli kaikki!!!Myos tuo lihava possu!

What was different there, was that we were able ot be by ourselves in the barn...nobody wasn`t rushing us or telling `don`t touch`! We were able to explore there in our own peace and that was wonderful!


Tama ylla oleva herra, "Seba, palomies", niin kun han itseaan kutsuu, oli ihan elementissaan. Palovaatteet paalla, palosaappaat jalassa ja vaarin lippis paassa. Huomio huomio! Ulkona oli VAIN 25astetta lamminta ja aurinko porotti pilvettomalta taivaalta. Lippis taytyy olla ihan silmien tasossa, ja sitten leuka kohti taivasta ja menoksi :)! Ihmiset katsoivat ja nauroivat kun pikku palomies tallusteli verkkaisesti meidan perassa ympariinsa. Matkalla toitotti "Hellouta" heille ja virnistys peraan.

This gentleman (picture above) `Seba, the fireman`as he calls himselves, was there in his own world...walking slowly 20meters behind us...barely seeing under the `vaaris cap`...,saying `hello` to everybody.... he was joing his time the most!!!There were so many great things to see and feel.


Jippii!!!!Saatiin me lapset yhteiskuvaankin! Otti se vahan aikaa, mutta onnistuttiin!
Kuten huomaatte, Seban huomio on keskittynyt ihan muualle kuin kameralle....

Jihaa! We got a picture of all the kids!
Even though, Sebas interest is somewhere else then to the camera....


Nurkan takana  oli ankkoja!
Ja nehan on mielenkiintoisempaa katseltavaa kuin aiti ja sen kamera!

Around the corner there were ducks!
And for sure they are more interesting then mom and her camera!

Taa oli yksi parhaista jutuista! Poniratsastus! Lapset ratsasteli ympari ja ympari, uudestaan ja uudestaan! En edes voi laskea, montako kiekkaa he menivat...! Ja kukaan ei tippunut satulasta. Kannattaa menna sinne silloin kun ei oo ruuhka-aika :)! Aah, ne tuoksuivat niin hyvalle...haaveissa ajattelin jo ponia omaan mielikuvitustalliini...vahan lapsilla olis mukavaa jos ois poni tai heppa jota hoitaa...mahtuishan tuonne kellariin yks karsina....;)

This was one of the best things there...pony ride!!!And we hang out there loooong time, ride after ride!| Over and over again. And boy, kids loved it!!!!


Tristania jannitti ekaksi, mutta kun poni lahti liikkeelle, mukavasti poika keinahteli satulassa puolelta toiselle. Ja kerran kun oli kierros heitetty, ilomielin lahettiin uudelle!

Tristan was little nervous at first, but when he went to do the loop, back came the smily boy and wanted to go again!!!


Ohon, vuohi kiipes poydalle!

Ohoh, where is the goat????


Laidunten reunalla ihasteltiin hevosia. On he vissiin ihmisiin tottunu, kun heti tulivat aidan reunalle...niita siina silitettiin ja hellittiin. Lapset kiipeilivat aidalla ja syottivat heinaa hepoille..idyllista hei?

 Viimeisena mentiin hevosajelulle...karry oli taynna aiteja ja lapsia ja hevoset ravasivat ympari peltoa, meidan pomppiessa karryssa...Kuvitelkaa nyt, heinien paalla, hevosen kyydissa, heinapellolla, auringon porottaessa taivaalla...maatilan tuoksu...aah...

`ja meilla kaikilla oli niin mukavaa....`, kiitos anna kun pyysit meita mukaan. Nyt suunnittelemaan seuraavaa reissua!

The last thing was the horse ride! The wagon was full of moms and their kids and the horses were pulling us over the fields....sunshining so brightly, the smell of the farm....aah...what a joy!

Thank You Anna, that we were able to join your company! We had a blast!!!!! Let`s plan the next trip soon....



No comments: