Sunday, September 16, 2012

VIIKKO VIERAHTI!

Huh huh! Ma eilen illalla kattoin, etta milloinka sita onkaan viimeksi kirjoittanut blogiin, ja kappas vain, viikko vierahti, tuosta noin vaan! On vissiin vahan ollu hassakkaa :)!

Kouluviikko meni lapsilta hyvin..joka aamu lahtivat reippaana kouluun ja tulivat takaisin. Illatkin osattiin kayttaytya ihmisiksi (verrattuna edelliseen viikkoon!!!). Yks paiva kavin hakemassa lapset koulussa ja juttelin Tristanin opettajan kanssa hetkisen..oli kiva kuulla kuulumisia opettajan suunnalta, miten pikku jatka siella koulussa parjailee. Kaikki hyvin, kaikki hyvin :) Tristan on kuulemma hiljainen, kuuntelee tarkasti mita sanotaan ja tekee just niin. On saannut kavereita ja niitten kanssa juoksee ja touhuaa menemaan. Valilla hiljentyy itsekseen kirja kadessa matolle lukemaan. Paljoo ei viela puhu menemaan, mutta kylla se enklantikin sielta rupee kohta tulemaan.
Kun Tristanilta kysyy, miten meni koulussa, se sanoo "ma leikin mun kavereitten kanssa. Mulla on viisi kaveria. En muista niitten nimia, kun ne ovat englanniksi ;)". Ihana. Sit kun kysyy, puhutko sa englantia koulussa ni vastaus on " Can I go to pee?" (saanko menna pissalle?) " Mun pittaa menna pissalle koulussa koko ajan"..hauska. Mut hyvin siis menee pojalla! Ja innokkaasti odotellaan jo maanantaita ja kouluun menoa!

Meidan ekaluokkalainen on niin kuin ekaluokkalainen yleensa :)! AGENDA (kalenteri). Se on iso juttu. Se on sellainen kalenteri, johon he kirjoittavat joka paiva jotain tarkeeta ja jota pitaa kuljettaa repussa koulun ja kodin valilla. Vahan niin kuin reissuvihko. Toivottavasti lasten koulu innostus pysyy ylla ensi kesaan saakka...!

Meita on ilmat hellineet taman viikon. +25 ollut koko ajan. Vaikkakin, tuntuu ihan syksylta. Sellainen koleus, kylmahko tuuli. Yot ovat kylmat, mutta paivalla aurinko lammittaa taas mukavasti. Pikkupuurokoululaiset parjailee kanssa hyvin kotona. Elielille puskee takahampaita, meinaa olla enemman kiukkunen kuin iloinen. Kavely valtaa konttauksen, vaikkakin aika ankkamaista viela. Ens viikolla juhlitaan yksivuotis synttareita :D akkia aika menee!!!

Rentoa sunnuntaiaamua vietellaan. Tama likka lahtee kohta toihin ja Brian jaa viikareitten kanssa touhuamaan. Ei kait tasa. Valokuvia ei oo jaettavana, on kamera pysynyt koskemattomana koko viikon.

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!!!Taalla meno ja tohina sen kun vaan jatkuu :D!!!

No comments: