Tuesday, August 14, 2012

Empun eniromainen elama :)!!!

Sita se on ollut. ENIROMAISTA. Isolla E:lla. On juostu ja kavelty, puntteja nosteltu ja vatsalihaksia paranneltu, niin kuntosalilla kuin ihan tassa arkisessa elamassa. Sain kestittaa pari paivaa yhta ihannaata kaveria. Kaveria, joka on vahan hullu, tai ehka vahan enemmankin hullu. Ehka yhta hullu kuin mina? Ehka vahan hullumpi...mutta todella, kaiken puolin aivan yli eniromainen tyyppi!!! Juttu on siis lensi ja seinat tarisi. Ja desipelit nousi. Vaikut on varmasti havinneet korvakaytavista, molemmilla ;) Ketka hanet ja minut tuntee, niin voi vaan kuvitella. Ja mielikuvituksella, jutuilla ja suunnitelmilla EI OLE LOPPUA, eika loppua tule varmasti koskaan nakymaankaan. Kylla me vakavoiduttiinkin, kun henkevia puhuttiin. Han on ihminen, joka saa jokaiselle hyvan mielen, aina sydameen saakka. Olen erittain onnellinen kun omistan hanet ystavanani <3. 


Okei, life has been crazy, crazy in many ways...:) I had special friend from Finland over at my house for couple of days...annnnnd, there wasn't any quiet time, as you can believe. She is little crazy, or better say she IS CRAZY. Or maybe as crazy as me or even more crazier???? BUT, what ever she is, she is one of the most funnest friend in the world!!!Days were fulfilled of laugh, talk and smiles, tears and more laughs!!!!You, who know both of us, can just believe :)! She is the person who makes everybody happy, who knows how to live life fully. I am so proud to say that she is my friend <3!!!


Sunnuntaina koin myos erittain herkan hetken. Kavin katsomassa pienta vauvaa, kahden paivan ikaista; Shyann-tyttosta. Han kylla otti minut omakseen heti, niin suloinen mussukka han oli. Iltapaiva meni tyttoa sylitellessa ja aidin kanssa rupatellessa niita, naita ja nuita :) maailmaa parannettiin ja pienta pilttia ihasteltiin. Todettiin, miten onnellista on, kun saa pienen rakkaan taas syliinsa hoidettavaksi. Niin ihana, arvokas ja kallis asia.

On Sunday I was able to go to the hospital to see my friend's newborn baby. Her name is Shyann and she was two days old little bundle of joy <3..Aah, she surely was super cute and VERY SMALL! Only 5lbs and15oz. Was it ever fun to spend afternoon there, holding little baby and talking with her mom. 

...Niin ja sitten ko sairaalasta kotia ajelin....mulla oli jotenkin erityisen onnellinen olo...erityisen ENIROMAINEN olo :) kaahailin pitkin suoraa tieta ja kuuntelin CD:ta TAYSILLA. oih, vahan ma nautin siita kun saan yksin ajella ja huudattaa lempikappaleitani niin kovalla, etta melekein koko auto tarisee...sitten koin yhden mahtavimmista hetkista. Olin jo melkein kotikylallani. Maen paalla, edessani oli tajuttoman iso sateenkaari. Ja kuvittelin, etta sateenkaaren paassa on meidan kotimme <3 ... ja samalla nain taivaalla 12 laskuvarjo hyppaajaa (haaveilen laskuvarjohypysta aina, seuraava harrastukseni, voih, olis se ihanaa!)...tuli sellanen OIH-olotila. Jarrut pohjaan ja pysahdys tienvarteen. Tama onnellinen hetki OLI IKUISTETTAVA. Niin kaunis, vihreata, sateen jalkeista luontoa, sateenkaari, taivaalta tippuvat laskuvarjoilijat (haaveeni.....) seka sylissani viela pienen vauvan tuoksu, onnellisen aidin ilme mielessani seka hieno musiikki taustalla ja kotia menossa, voiko elama olla onnellisempaa???????????????????
Kuva ei kerro paljoa, mutta sita katsellessani, mulle nousee tunteet pintaan ja se sen hetkellinen onnellinen olotila valtaa koko mieleni. <3 elama on mahtavaa...sielta lahtiessani nauroin aaneen melkein kotia asti...ja kun kotioven aukaisin, Braikku ajatteli, et toi on totisesti tullut hulluksi. (oonkohan mie, hih). No joo, meneehan naa mun ajatukset valilla aivan jonnekkin aarettomiin...............saiski siella olla aina...:)! 

Okei, and when I was driving back home from the hospital, I had the most wonderful ride. Oih, while driving the straight road, having CD on fully (meeaning that car was shaking) and singing with it aaaaannnd, I drove past the skydivers, there were 12 of them up in the sky (i just DREAM to do it one day, that day would be the most wonderful day!!!) and there is not all, there were also the RAINBOW in front of me, HUGE ONE, and I pictured that the end of it was down at my house....<3 where the kids and Brian were waiting for me to come back home....!!!Quickly, I had to stop the car and find my camera and take the picture of this wonderful moment of my life...Yes, the picture doesn't tell everything to you, but for me it tells MORE then everything. It tells me the feelings what I had while I capture this moment....Yeah, I was laughing out loud after that, I was SO HAPPY....got home and Brian surely thought that now that girl has gone crazy....okei, I have to say that my thoughts go little over sometimes....somewhere too far...and I really wish I could be that far always....(yes, everything is not home ;) i know that.) hih.


Ja kaytiin myos tassa yks ilta iha ravintolassa syomassa. Ja sekos oli poikien mieleen, saivat juua kaakaota niin paljon kuin napa veti <3 ja sita muuten meni...Oliha siela muitakkii onnellisia syojia ja mukavata oli. Porista ja nauraa menemaan. Vaikkakin "juhlittiin" Sofian lahtemista takaisin Suomeen. :( tulehan takaisin tytto ja akkia. Taalla joku vissiin on ikavissaan enemman kui myo loput ;) taal ootellaan!!!

Jep, and yes, we went to the restaurant one evening...to reason for it to say Goodbye for Sofia, who is leaving back to Finland today! I wonder who "somebody" will manage this distance, so better come back soon, Sofia! We are waiting for you :)!!!


Semmoista talla kertaa taalta meilta. Tama paiva hurahtikin tekematta yhtaan mitaan. Siis tottakai niin ko naita perinteisia, paivittaisi kotitoita tuli tehtya...mut hei, ma osaan viettaa paivan tekematta yhtaan mitaan :):):):) jippii. mut on muute sellainen olo, et huomenna muute juostaan...toista tallasta paivaa ei pysty edes ajatellakkaan elaa enaa talla viikolla!

Hei, meilla on kylla loppuviikolle aika mahtavia suunnitelmia...katotaan, kuka lahtee mukaan rientoihin ja elaman iloihin :) ideaa ja tekemisen riemua loytyy...pysykaapa kanavilla.....tulee lisaa seuraavalla kerralla! Ei ne tahan naa kissanpaivat lopu....;) tittidii...vauhtia ja vaarallisia tilanteita tiedossa :D!!!

2 comments:

Anonymous said...

Jossain välissä olet kerinnyt kestitä suomi-nuoriakin. tiedän, vaikket aiheesta blogannutkaan. nimittäin meiän ovikello tossa äsken kävi ja oven takana oli yllätysyllätys -oppilaani Aino tulossa kielileiriltä lämpimine karkkiterveisineen! Oi, olipas iloinen yllätys; muksut sekos onnesta! ja äiti lensi ajatuksissa sinne teille (markus myös unissaan viime viikolla!)
Eikä tietenkään haitannut, että Ainolla oli mukana Ainon äidiltä tuparikukat:). Nyt sain palasen energiaasi Emppu, KIITOS:)!
-Ellun kana-
Ps. Jatkahan pirteetä bloggailuasi, tätäkin lukiessa voi saada lisäenergiaa.. (miten mie muka oon niin sen tarpeessa..?!)

Emilia said...

:) no ihana ko yllatys tuli perille :)!!!On mukava muistaa joskus yllatyksella, kun tulee naita hauskoja sattumia...ma Ainolle hehkutin, "siella asuu mun aivan ihanat ystavat" Aino vaa et ketka? Sit ko sanoin et TE, ni se vaan et Ellu oli mun ope viime vuonna jne...miten pieni onkaan tama maailma <3.

Joo, en ma viitti ihan kaikkee tanne blogiinkaan kirjoittaa mita tapahtuu tassa talossa... se olisi lukijoille aivan liikaa :D..

Hmm..ai sina taalta lisaa energiaa? Voi sua Ellu...mukava kun sita voi nain VIRTUAALISESTI jakaa, kun ei voi naapurissa asua ja poiketa vain kahveelle :D
Ollaampa yhteyksissa!
<3 mie