Monday, August 6, 2012

Nyt se on loppu!

Nyt loppuu taa kesaloma lusmuamiset ja blogikausi alkakoot! :) tulihan tassa vietettyakin mukavat 6viikkoa blogilomaa, ni nyt voi aloittaa kirjoittamisen taas hyvalla mielella. Taytyyhan sita kesalomaa viettaa, vahan joka asiassa. Eiko niin? Ja se kesaloma meni Suomessa, ja eipas sita olisi voinut paremmin viettaa. Suomen reissusta tulee sitten kuvia ja teksteja aina silloin talloin, pitkin syksya...aah, oli se niiiiiiiin ihana reissu <3 niin rakkaita ihmisia, tekemisia, paikkoja ja kaikkea mahdollista!
Viela reilu 2viikkoa kesaa jaljella MINULLA, sitten toihin. Lapsilla viela 5viikkoa lomaa koulun alkuun..syksy tulla jolkottaa, mutta ei se viela tunnu missaan, taysi kesa viela menossa meilla taalla ja siitahan me nautitaan, taysilla!!!

Kotiinpaluu on sujunut mukavasti. Viela yksi matkalaukku purkamatta. Sepa onkin taynna minun lapsuuden muistojani, joten saavat olla viela laukussa kunnes muistan ostaa ISON muovilaatikon kaupasta, jonne voin laittaa musitot taas sailytykseen seuraavaksi 50vuodeksi ;) on tama hullua, kun pitaa sailyttaa...mut mukavahan se laatikko on avata joka 5vuosi ja ihastella mita hulluja juttuja sita on tullut tehtya ja saada inspista tehda lisaa!

Paljon ollaan vietetty aikaa koko perheen kesken. Kayty rannalla...monta monituista kertaa (sain jopa Suomessa menetetyn rusketuksen takaisin), nautittu elosta kotona, trampoliinissa pomppien ja pyorilla ajaen seka tietenkin, ystaviemme seurasta meilla ja muualla. On kylla tullut kahviteltua, paivin ja iltaisin. Ja sepas se mukavaa vasta onkin. Valilla tulee hirrrrmuinen kaipuu takaisin Suomeen, teita kaikkia rakkaita, mutta lapset kylla pitaa elamassa kiinni, eika anna turhaa aikaa kaipuuseen. Viela olisi urakkaa talossa saada "talvikuntoon", vaikkakin aika paljon sitakin on saanut tehtya. Poikien huoneeseen pitaa ne vitsilaisen kaapit hommata ja Tristanille uusi sanky jotta paasis taas huonekaluasioissa eteenpain...kaytiin me jo yks paiva ikeassa haaveilemassa...tattadaa.

No hei, tahampa valiin kuvia huvipuistosta. Mentiin yllatys yllatys, koko perhe viikko, vai onko siita jo pari sitten ni Canada's Wonderlandiin...ja meilla kaikilla oli niin mukavaa..... :)


Olemme valmiita pyoritykseen ja rullaamiseen :)!!!


Wonderlandin keskella on suuri vuori, jossa on aivan ihana vesiputous. Illalla siina on aivan mahtavat valaistukset, saa tosi romanttisia kuvia...ne jai talla kertaa kyllakin ottamatta.


Jillian tapasi ystaviaan.


Lapset ensimmaisessa laitteessa. VAHANKO JANNITTI. Ehkapa pikkuisen :)! Mutta siitapa se ilo alkoikin :)! Ja loppua ei nakynyt vasta kuin 10tunnin paasta!


Kuten tasta kuvasta huomaa, Sebastian on jo ihan elementissaan :) mita kovempi vauhti, sita leveempi virnistys naamalla!


Elielkin paasi viikinkilaivan kyytiin....pojalla pikkusen hyyty hymy matkalla ja aidin helmoihin takerruttiin....


ISALLA JA POJILLA OLI HULLUN HAUSKAA KAAHAILLA MENEMAAN!

Kadet ylos!


Ja ruokahetki. Seka tikkaria jalkkariksi. Valilla taytyi tankata jotta jaksaa taas hurvitella. Sebastian ja Eliel nukkuivat mukavan pituiset paivaunet, niin jaksoivat touhuta koko paivan.


Usko tai ala, mutta meidan tytto on jo niin pitka, etta paasee aikuisten laitteisiin jo vanhemman seurassa! Ja siitahan Jillian oli mielissaan. Ei enaa kiinnostanut pikkulasten junat ja lentokoneet vaan mentiin kunnon kyyteihin...Ja kappas vain, huppista keikkaa, sieltahan isa ja tytto marssivat ihan litimarkina. Ja saivat kuin saivatkin huijattua minut ja pojat katsomaan veneen tippumista veteen sillalta ja siina lentaa vesi niin paljon, etta kastuttiin mekin aivan lapimaraiksi.

Joopa joo. Virtaa naissa kavereissa Rissasen veri, totisesti.


Ilta viela jatkui ystaviemme luona kahveilla....siita illasta jai kylla mieleen niin lampimat muistot (taasen.) ideoita ideoitten peraan, syttymisia ja innostumisia. Kesan ilojen jakamisia jne. tuntui taas ihanalle nahda mahtavia ihmisia pienen tauon jalkeen...

Eras sunnuntai aamu ajeltiin ihan Toronton alakaupungille jarven rannalle, Brianin entisten koulukavereitten kanssa. Vietettiin ihana paiva rannalla, uiden, pelaten ja syoden. Thank You Kate and Laas. we really enjoyed your company!!!
Tata lapset rakastavat. Vetta. Rantaa. Hiekkaa.


Kaverukset.

Thank You darling friends for an awesome day!

Semmoista. James on loytanyt myos kaverin rinnalleen. Sofian. Tana viikonloppuna vietettiin aikaa heijjan kanssaan. Ja voi vitsilainen ko on sopo pariskunta. Ja lapset tykkaa kans, ja tykkaa ja paljon. :)! Pitka viikonloppu on paatoksessaan...Brian paistoi lettuja iltapalaksi ja kerettiimpa soittaa pianolla ja hoilata menemaan pari iltavirttaa Brianin kanssa ennen ko lapset laitettiin nukkumaan....nyt iltakahville. Hiljaisuus ja rauha. Aah. Emppu nauttii!


Hyvaa Yota.





No comments: