Saturday, April 28, 2012

Sandwich cake

Meilla on juhlat tana iltana! Tai itseasiassa ei meilla ole, vaan meidan on kutsuttu juhliin. Brianin tati tayttaa 40 vuotta! Yllatyssynttarit siis tiedossa..koko perhe kokoontuu, mukava ilta siis tiedossa!

Minun piti tehda juhliin voileipia. Ja niinpa paatin tehda laiskan emannan leivan, voileipakakun :)! Vai onko se laiskan emannan leipa? Talla hetkella on, koska en millaan jaksanut rueta voitelemaan ja koristelemaan monta pikkuista leipapalasta, joten ajattelin etta jos yhen ison leipasen voitelen ja koristelen ni se on siina. Suuruuden hullu kun olen.

We are going to celebrate my husband's aunt's 40th Birthday today! Fun! I had to make sandwiches there and I didn't feel like making many different things, so I thought to do one big and that's it! And here we go!

Tassa on tulos:



Kyseinen kakkuhan on erittain helppo tehda.
This cake is really easy to make.

n.20 viipaletta monivilja paahtoleipaa, about 20pieces of toast bread
kostutukseen kuumaa vetta (+kasvisliemikuutio) hotvegetable broth (to moist it)

Tayte1. Filling1.
500g kinkkua paloina, 500g of ham
1 paprika paloina, 1paprika
n. 2dl kermaviilia, about 2dl of sour cream
n. 2dl majoneesia, about 2dl of mayo
pippuria, black pepper

Sekoita tehosekoittimella kaikki yhteen. (kermaviilin ja majoneesin maarat on ~ suurinpiirtein, kun kauhasin vaan lusikalla taytteeseen, kunnes se oli hyvan nakoista :)!)
Mix all together with blender. (amounts of sour cream and mayo is a guess because I just add more by feeling :)...so put as much you think when its good!)
Tayte2.
1 purkki/pkg Philadelphia Garden Vegetable Cream Cheese
1dl majoneesia, 1do mayo
1dl kermaviilia, 1do sour cream
tillia, dill

Sekoita tayte yhteen.
Mix all together.
Vuoraa lautanen kelmulla. Laita 4 viipaletta riviin. kostuta. Levita tayte1. paalle. uusi kerros leipaa, kostuta ja levita tayte2 paalle. tee nain toistamiseen.

Nyt sulla pitaisi olla edessasi leipapotkyla, jossa on 4 taytekerrosta. Veda kelmu leivan ympari ja laita leipa kostumaan jaakaappiin, mielellaan yon yli. (mulla se kostui vain 3h koska en jaksanut eilen rueta varkkaamaan!

Cover the plate with a plastic wrap. put 4 pieces of bread in a order. Moist it. Spread out the filling1. Put new row of the bread. Moist it. Spread out the filling no.2. Do this again.

Now you should have a bread stick in front of you, with 4 layers. Cover the cake with your plastic wrap and put it to the fridge to moist. My cake was moisting only for 3hrs, but I would rather moist it over night. 
Kuorrutus: Topping:
Majoneesia, mayo
kinkkua, ham
tomaattia, tomato
kurkkua, cucumber
viinirypaleita, grapes
juustoraastetta, cheese
salaattia, salad

Vuoraa kakku majoneesilla ja tee sellainen koristelu kuin itse haluat. Ja tadaa. Voileipakakku on valmis!

Siis eihan taa ihan itsestaan tule valmiiksi etta vaatii tamakin toita...mutta on se tyo sen arvoista, voileipakakku on aina NIIN hyvaa!!! ...Toivottavasti tamakin...

Spread the mayo top/side of the cake and do the decoration. What ever you want! And tadaa, your cake si ready to be served!

Of course this cake needs some work too, though, but it is worth, sandwich cake is always so so good! Hopefully this one is too...





No comments: