Saturday, October 13, 2012

Hullujen elamaa :)!

HULLUJEN ELAMAA!
TODELLA!
Sita tama on ollut nama muutamat viikot kun kattoo elamaa taaksepain! On ollut ihan hirmuisia kaanteita ja nauruja, itkuja ja varkkailyja. Iloa ja touhuiluja seka muuten vaan varkkailyja. 
Tassapa muutama sekava kuva sielta taalta!

Mallissa ollaan kayty. Ja pojathan ei oo mitaan shoppailijoita. Siis Eliel ja Seba. Ne vaan riehuu ja huutaa ja meteloi NIIN PITKAAN, kunnes aiti kaahaa tuplarattaat "aurinkokauppaan" TOY'S R US! Ja sinne kun paastaan ajelemaan niilla hienoilla moottoriautoilla yms. pyorilla ympari kauppaa ni elamahan iloksi muuttuu hetkessa.

Eliel rakastaa myos tata paloautoa <3.
Ja sitten taa tyyppi! Joka on ihan rakastunut tahan kauppaan <3 kukapa suomalainen ei olisi...
Ja arvaappa mika on hanen lempidonitsi?
No sehan on double chocolate doughnut :)!
Silla saa AJ:lle ison hymyn huulille!


...Ja katoppa nuita kuvia ylla!!!!Siis voi hyvanen aika! Meilla on NOIN rauhallisen oloinen tytto taalla asustamassa kanssamme :) hahaa...kattia kanssa....! Menoa ja meininkia riittaa etta kukatkin matkalla kaatuvat kallelleen!Riittaa naurunryompsykoita seka hauskoja pelihetkia! NIIN, tama kyseinen tonttu sai tartutettua mulle eraan tosi pahan riippuvaisuuden! Nimittain CANDY CRUSH peli tuolla facebookissa! Voi auttakaa...me pelataan sita iltaisin, kun irtonee 15minuuttia ennen nukkumaan menoa (hah, sen takii en oo kerrenny paivittaa blogiakaan, kun olen kayttanyt sen 15minuutin tietsikka-ajan candy crushia pelaamiseen....) HULLUILLA HALVAT HUVIT....meilla ne ovat ilmaiset...joo, meilla on oikeesti aivan sairaan hauskaa. Koko ajan :):):):):)!

Pakko oli taa kuva tanne laittaa, ko kerrankin sain Elielin kattomaan kameraan ilman illistamatta. Ja tsekkaappa pikkujaban paa? Eihan siella oo ku 19 pattia ja mustelmaan ja pahkuraa! NE kertoo paljon tasta mahottoman vilkkaasta vipertajasta, joka ei pysahdy kuin nukkumaan!
Eliel osaa sanoa AITI ja CHEESE (kuten alla sanoo, hih!):
Otahan viela se yks kuva musta, sitten riittaa, jooko aiti?
Kukapas se siella kiikun alla on piilossa? Aika hyvan piilon on tytto loytanyt! Taalla pelataan paljon peleja...piilosta, hippasta.... joka paiva.
JA, SUOMI MUISTIPELIA. se on kova peli. Ollut tosi ahkerassa kaytossa. Rummikubbikin on loytanyt tiensa keittion poydalle. Sita viimeksi pelasin tanaan Jillianin kanssa kun tultiin kirkosta kotiin. Hassua, etta voman lapsen kanssa voi pelata jo ihan "aikuisten pelia"...ja viela oikeilla saannoilla!
Tammoista taa meidan ruokailu on naina paivina.....
"Sano tahdotko keinussa heilahtaa, ylos ilmaan siniseen...voi ei ole mitaan hauskempaa niin mielellani sen teen..."

Aivan yli ihana lastenlaulu! Ma aina soitatan sita autossa taysilla kun elelen fiiliksissa ihan pilvissa...se kuvastaa niin vapautta, lapsuutta ja onnellisuutta <3
Mie en ikina oo pukenu poikia samanlaisiin vaatteisiin. Kun loysin nama paidat, en voinut olla vastustamatta. :)

Okei. Tassa yks meidan viiraus. Haha. Ajellaan oikein mukavasti, verkkaisesti autolla menemaan. Akkia vilkkupaalle ja pysahdys! NYT OLLAAN TURISTEJA!
Ei me hulluja olla. Ihan vain sekopaita :)!
SIIS KATSOKAA TATA KOMEATA KANADAN SYKSYA....AAAAHHHHHHH!!!!
Ei oo mitaan kauniimpaa......
SIIS NIIN SYDAMEN SULATTAVAA KATSELTAVAA. TAA ON YKSI NIISTA MILJOONISTA JUTUISTA, MIKSI RAKASTAN ASUA TAALLA.
JA TAMA ON TOINEN. KOTINI.
Ja perhepotretti...hmm...ei mikaan se kaikkein tavallisin...


Talta meilla nayttaa nytten. Tai naytti talla viikolla. Tehtiin lasten kanssa notski pihalle ja kaahasipa pari kaveria lapsineen kaymaan kutsumatta. Joten vietimme rattoisan iltapaivan takapihalla hot doggeja syoden.....ai herkku. Taa on tata elamaa!


No comments: