Sunday, August 19, 2012

Now its coffee time.


Tama ylla oleva kuva on kuva JOKAPAIVAISESTA elamasta. Vuorossa paloauton korjaus ;) Seba ihan omassa elementissaan! Ja kun auto on huollettu, niin sitten silla paasee taas lujasti (niin kuin Seba sanoo). 

Sunnuntai. Herasin jo aamulla aikasseen, ennen kaikkia muita tassa talossa...sain rauhassa kayda suihkussa, keitella kahvit ja laittaa hiukset kivasti. Ja arvatkaapas mita. Ma lahdin toihin!!!Mulla alkoi tanaan siis tyot. Vaikkakin virallinen aloituspaiva on vasta tulevana keskiviikkona, mutta otin varaslahdon. Hahah, kuten arvata saattaa. Ei vaan, meilla oli syksykokous aamulla, niin hyvahan se minunkin oli olla mukana, jotta paasen kaikkeen hauskaan mukaan, mita siella tapahtuu ja tietenkin, vaikuttamaan siihen, niin paljon kuin itse pystyn. Oli tosi kivaa nahda kaikkia tyokavereita, suurinosa vanhoja tuttuja ja muutamat uudet kasvot. Joo, Emppu teki heti itsensa tutuksi kaikille, alkutervehdykseni jalkeen, otettiin aamuverryyttelyt seka tietenkin, mitas muuta kuin peleja ja leikkeja ja kaikkee hauskaa :):):) olin elementissani. HETI. Tuli hyva fiilis. Sit ko mun osuus oli ohi, ni ruettiin kaydaan lapi kaikkee virallista.....joo, on sekin mielenkiintoista, on joo. No hei, on ihan oikeesti, ainaki ko on saannu eka vahan revitella, luovailla ja nauraa. Eikos se oo nii, et eka hauskanpito sitten tyo???????


This picture (above) tells about our boys EVERYDAY life. It was time to fix the fire truck. OF COURSE, you have to keep it in a good condition so it last loooooong. And then you can drive FAST again. And when I say FAST, it really means that boys drive like crazy...luckily they are still so young that driving school is still far ahead......huoh :)

Okei, and its Sunday. I woke up early this morning, loved it. Took a shower, made coffee and did my hair....and off I went to WORK. Yes, you read it right. I am back to work. ALREADY. year surely flies by....so fast. hmm, sometimes little too fast. BUT, I was really excited to go there today. We had fall kick off-meeting, so was fun to see all the people at work :) and yes, we had good time!


Taalla on viela ihanan lammin. Onneks nyt pari viimesta paivaa on ollut ihan aurinkoistakin. Meinas nimittain seinat paukahtaa talossa, kun ulkona sateli vetta monta paivaa perakkain. Huoh, meija lapset ei todellakaa oo mitaan sisaihmisia. Ja sit naa roolileikit. on pellea ja prinsessaa, palomiesta ja vaikka sun mita :) on hienoo seurata, kun he elaytyvat ihan taysin siihen rooliinsa mita esittavat. Kaikken hauskinta on seurata kun Jiggs ja Tristan leikkii Emppuu ja Briania :) tulee totuuksia julki.

We are enjoying this nice weather here now. And NO RAIN. finally. Got really sick of it already. I think it rain enough in Finland...don't need it here. So, finally sun is shining and kids can freely go play outside. Loving it. Loving it. LOVING IT. And as you can see, Tristan is having some fun outfit on :) role games; there is clowns, princesses, fire fighters (every day all the time) and so on...but the best game is when they play "Emppu and Brian", the truth comes out...hihih!


Ihan ku tuoksahtais kahvin tuoksu tuolta keittiosta....taytyypa lahta tsekkaa ja ottamaan kuppi tayteen kuumaa. Kaksi virallista aitiyslomapaivaa viela edessa. NIISTA MUUTEN NAUTITAAN SITTEN TAYSILLA. eli, samalla lailla kuin edellisista 363 paivasta!!!

Mukavaa Sunnuntaita!

I think I can smell fresh coffee...I better go check and get some....AAAANNNNDDD, two more maternity days ahead. Have to enjoy those days, FULLY!!!! what means, same way then other 363 days..life is good. still.

Have a happy Sunday. I am going to have some coffee. Now.

2 comments:

tim and vicky said...

Yay I can understand again ;) miss you , come visit!

Emilia said...

:) awesome!
You should learn some finnish or, use google translater ;) it doesn't find all of my words always, but.. :)
...miss you too...hugs to willow <3