Thursday, August 9, 2012

Keskella viikkoa jo mennaan.


 Jillianilta lahti ylahammas irti viime viikon loppupuolella. Aivan hirvittavaa. Ma en voi yksinkertaisesti sietaa kattoa, kun hammas heiluu puoliksi irti suussa....yak. Varmaan kaikki siella kotipuolessa muistatte, miten minulta REVITTIIN aina salaa hammas irti suusta. Tai oikeestaan, eihan sita tarvinnut enaa edes repia, kun vaan otti kiinni ja vahan vain nykaisi. Eihan se sattunut, mutta silti huusin kuin palosireeni! ...Onneksi meidan tytto on vahan eri luokkaa tassa asiassa, seka Brian, joka tosta noin vaan vetasee hampaan pois suusta.
Kuitenkin, kun tama prosessi tapahtui olin viettamassa tyttojen iltaa ystavani luona (juhlistimme hanen siirtolaisuuspapereitten saamista, yllatyskakkukahveilla, jippii!)..enka siis tienyt tapahtuneesta mitaan, ennen kuin vasta perjantai aamuna Brian sanoi kun herasi itse toihin. Mina sitten unenpopperossa menen kurkkaamaan tyynyn alle..sieltahan loytyi pikkuinen hammas seka tama aivan suloinen kirje <3. Eiko dollareita etsimaan ja akkia napertelemaan pienta kirjetta takaisin hammaskeijulta. :) ja kerkesimpas. tytto ei herannyt. Aamulla oli sitten ihmettelemista etta miten kummaan se hammaskeiju osaa tulla juuri oikeaan aikaan? Ja sitten...(hupsis, aidin moka!) laitoin taman kirjeen kaappiin keittioon ja Jillian menikin sinne ja kohta kuului huuto "aiti, hammaskeiju jatti taan mun kirjeen kaappiin, miksi?" " tota noin, minka kirjeen...nooh, ehka se jatti siksi jotta minakin nakisin mita sa oot kirjottanut. se varmaan tulee ens yona hakemaan :)." meni lapi. JES. selvisin. hengissa.

Tanaankin oon vissiin saannut jotakin aikaiseksi. Housujen lyhennysprosessi on menossa...tanaan Brian sai selvita nuppineulat jaloissaan (kuvat alla), mut huomenna taytyy vissiin jokunen langan patkakin niihin ommella..jotta ei vahingossa repsahda lahde auki kesken hautajaisten. hupsis. kaytiin oikeen maratooni kauppareissu...siis yhessa kaupassa, mut siella sitten oltiinki pitkaan, en oo Suomesta tulon jalkeen kaupas kayny, ni tanaan sitte ajattelin kaapit tayttaa ja kunnolla. Kassalla kylla jo ajattelin, et oon kylla ihan sekopaa, kun ylitan ihan tahallani lasten kaupassa olo-sietoajan, mutta ihmisten rakkaat kommentit kantoivat taman meluisan, hektisen kassalla oloajan (voi kun sulla on ihania lapsia, ole ylpea lapsistasi, olet niin nuori ja aivan suloisia vaaleita lapsia, onko ne varmasti kaikki sinun, energinen nuori aiti, iloisia, onnellisia lapsia.....ja listaahan voi jatkaa vaikka kuinka kauan.) mitahan ne ihmiset ajatteli ko kahto meidan touhua siina kassalla, kun tungin ostoksia laukkuihin :)...ja miksi innostuin tahan kauppareissuun, syy loytyi siina et pesin perusteellisesti molemmat pakastimet ja jaakaapin. seka tietenkin, siivosin kaikki keittiokaapit. ja kaikki ammotti tyhjyytta. todellista tyhjyytta. ni pitihan ne lahtee tayttamaan.
Palaten viela tuohon housujen lyhentamiseen, Brianilla on huomenna hanen palomieskaverin hautajaiset. Tulee varmasti olemaan erittain juhlava tilaisuus. Eipa siita sen enempaa, vaan naytampa tasta pari kuvaa, mita ikuistettiin Brianista nyt illalla, ennen kuin lahti kaymaan hautaustoimistossa palomieskavereittensa kanssa.



 Joo-o. Ajatteletko samaa mita minakin. Komea mies.
Niin ne oli palomieskaveritkin vihellelleet, ko Braikku oli truckista hypannyt paloaseman pihaan. Ei vissiin pukeudu nain joka paiva. :)

 ________________________________


Lopuksi viela tiedote meija nuorimmaisesta, melekein 11kk vauhtipojasta...
- Joka on niin vilkas, etta sen perassa ei meinaa ihminen pysya.
- Joka heti konttaa taysilla ulos, jos ovi jaa auki.
- Joka osaa menna rappuset alas 40%paa edella, 60% jalat edella, joten aina taytyy perassa hyppia, kun ei tieda miten pain se aikoo alas menna.
- Joka onkii vessanpontossa HETI, kun nakee et vessassa on ovi auki.
- Joka hermostuu heti, jos Tristan tai Seba tulee lahelle. UHKA.
- Joka tonkii keittionkaappeja taukoamatta, varsinkin jauhopussia.
- Joka ei pysy syottotuolissa vaan keikkuu pylly pitkalla poydalla.
- Joka syo ruokaa koko ajan ja niin paljon ettei meinaa kerkee muuta tehda kuin ukkoa syottaa.
- Joka hokee "aiti, aiti, aiti" taukoamatta.
- Joka hymyilee niin leveasti koko ajan ja kikattaa aaneen, etta ihan sama mita tapahtuu, niin aidin sydan aina sulaa <3

2 comments:

Anonymous said...

Heh, heh, ihan naurattaa tuo sinun lupauksesi...
KR

Emilia said...

...haha. Mun piti poistaa se kohta, ettei tulisi lisaa vaarinkasityksia ;) hih.